Kip-sinaasappelsalade

Ingrediƫnten
2 sinaasappels
2 gare kipfilets, in stukjes
2 stengels bleekselderij, fijngesnijden
2 lente-uitjes, in ringetjes
1 gele paprika, zaad verwijderd en in smalle repen gesneden
Zeezout en versgemalen zwarte peper
250 g gemengde salade
Voor de dressing
1,5 dl yoghurt
2 el mayonaise
2 tl vloeibare honing
1 el verse peterselie, grof gehakt
Bereiding
1 Schil de sinaasappels met een scherp mesje boven een kom om het sap op te vangen. Snijd het vruchtvlees in parten en leg die in een aparte kom.
2 Roer de gare stukjes kip, de bleekselderij, de lente-uitjes en de gele paprika erdoor en voeg zeezout en versgemalen zwarte peper toe. Maak ondertussen de dressing: meng alle ingrediƫnten, ook het apart gehouden sinaasappelsap, in een kommetje goed door elkaar.
3 Verdeel de slabladeren en het kipmengsel over vier borden en schenk de dressing erover