Onderbuik vet wegtrainen ?️‍♀️

Uw buikvet kwijtraken? Zie hier tips die ervoor zullen zorgen dat u succesvol zult zijn in het verliezen van vet.

Sport vooral veel. Sporten is heel belangrijk voor onze lichaam. Het zorgt ervoor dat we slank blijven. Sporten zorgt ervoor dat onze metabolisme verhoogt wordt. Zonder sport zult u niet dun worden, wat u ook probeert. Schrijf u dus nu direct in bij een fitness centra. Daarnaast is sporten ook mentaal belangrijk, het laat je sneller denken. Het zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit en het maakt je zelfverzekerder. Sporten zorgt ook voor een verhoging van testosteron, testosteron is het mannelijke hormoon. Mannen die sporten zullen meer testosteron produceren en dit heeft naast al deze genoemde voordelen nog veel meer voordelen. Testosteron zorgt ervoor dat je een diepe stem krijgt, dat je een grotere baard kan groeien en dat je al met al veel mannelijker wordt. Dit heeft zijn voordelen in heel je leven. Met name op de werkvloer waarin keer op keer weer duidelijk is dat de mannen met het meeste testosteron het beste presteren en daardoor het beste betaald krijgen.

man in gymzaal aan het uit te oefenen terwijl hij glimlacht

Diëten en toch niet afvallen

Het hebben van een korte tijdlijn voor je gewichtsverlies kan je verleiden om een ​​rage dieet te volgen dat in zeer korte tijd wonderbaarlijk gewichtsverlies belooft. Deze diëten stellen je echter voor mislukking. Ze zijn vaak zo beperkend en betrokken dat je misschien een paar dagen moeite hebt om ze te onderhouden – laat staan ​​twee weken. U riskeert tekorten aan voedingsstoffen en verliest waardevolle spiermassa. Zelfs als je een dieet twee weken lang volhoudt, zult u waarschijnlijk snel weer aankomen als je teruggaat naar oude gewoontes. Het is de bedoeling gewoontes te maken en breken en niet voor een paar weken stop te zetten.

Twee weken geeft je de tijd om goede gewoontes aan te leren die een gezond lichaamsgewicht ondersteunen. Streef naar een veilig, redelijk gewichtsverlies van 1 tot 2 kilo per week door een tekort van 500 tot 1.000 calorieën per dag te creëren. Je zult minder calorieën eten en meer bewegen. Het goede nieuws is dat wanneer u uw portiegroottes verkleint, uw suikerinname en geraffineerde koolhydraten beperkt, het natriumgehalte beperkt en meer traint, u in de eerste twee weken aanzienlijk watergewicht verliest. Je zult waarschijnlijk de eerste twee weken meer dan 1 tot 2 kilo laten vallen en het vasthouden van water aanzienlijk verminderen, zodat je nog slanker kunt kijken naar je evenement.

Als je a zegt moet je ook b zeggen

foto van diverse soorten gewokte en plantaardige voedingsmiddelen

Gebruik een online calculator om te achterhalen hoeveel calorieën u dagelijks moet eten tijdens de twee weken van uw gerichte gewichtsverlies. Sluit uw leeftijd, geslacht, grootte en activiteitsniveau aan om te bepalen hoeveel calorieën uw lichaam dagelijks verbruikt; trek vervolgens 500 tot 1.000 af van dit aantal. Val niet onder de 1.200 calorieën als je een vrouw bent of 1.800 calorieën als man, in een poging om sneller af te vallen. Te weinig eten kan je metabolisme vertragen en gewichtsverlies bemoeilijken.
Eet meestal hele, natuurlijke voedingsmiddelen zoals magere eiwitten, verse groenten en fruit, magere zuivel en volle granen. Voor een eenvoudige manier om calorieën en oogbolgedeelten te beheersen, vult u de helft van uw bord met waterige, vezelige groenten – zoals sla, broccoli, boerenkool, bloemkool en paprika’s. Reserveer dan een vierde voor volle granen, zoals bruine rijst of 100 procent volkoren brood.
Vul het laatste kwartaal met een eiwit met weinig verzadigd vet, inclusief vis, kipfilet, tofu en mager rundergehakt. Streef ernaar om minimaal 0.6 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag te consumeren. Voor een persoon van 150 kg is dat 90 gram eiwit per dag. Deze hoeveelheid helpt bij het behoud van droge spiermassa terwijl je calorieën snijdt, je een vol gevoel geeft en gewichtsverlies ondersteunt na de twee weken. Aangezien u zo’n korte deadline hebt voor gewichtsverlies, moet u suikerhoudende lekkernijen, alcohol en geraffineerde witte-bloemproducten volledig vermijden.


Start je conditie op

man aan het wandelen

Als je momenteel niet sport, gebruik dan de twee weken om actiever te worden. Voeg elke ochtend en avond een stevige wandeling van 20 minuten toe om minimaal de 150 minuten matige intensiteit cardio te krijgen die per week wordt aanbevolen door de Centers for Disease Control and Prevention. Elke extra fysieke activiteit die je inneemt, helpt ook om calorieën te verbranden. Neem de trap in plaats van de lift, loop even aan de telefoon of loop een extra lus van het winkelcentrum tijdens het winkelen.